Sähköasennukset

Toteutamme kaikki kotisi sähkötyöt nopeasti ja ammattitaidolla, käyttäen laadukkaita asennustarvikkeita. Olemme erikoistuneet sähköremontteihin ( keittiöt,pesuhuhuoneet,saunat), saneerauksiin ( omakotitalot ja huoneistot ) sekä uudiskohteisiin ( omakoti- ja rivitalot ). 

Sähkökunnossapito- ja huolto

Pitkä kokemus ja erikoiskoulutukset takaavat sinunkin kiinteistösi sähköjen toiminnan. Palvelumme on nopeaa ja kokemusta löytyy vanhoista sekä uusista kiinteistöistä useiden vuosien ajalta. 

Sähkötarvikemyynti

Meiltä voit ostaa kaikki tarvitsemasi sähköasennustarvikkeet, valaisimet sekä asiantuntijapalvelut helposti ja nopeasti. Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous. Nettikauppa avataan myöhemmin ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Rakennus- ja remonttipalvelut

Pienet ja keskisuuret remontit ja rakennustyöt kauttamme halutussa laajuudessa. Toteutamme työt asiakkaan toiveiden mukaan ns. avaimet käteen periaatteella. 

Siivous- ja Kotipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta siivouspalvelua. Käytämme laadukkaita siivousvälineitä sekä puhdistusaineita. Lisäksi saatava kotipalveluita sovitussa laajuudessa aina henkilökohtaisesta avustamisesta laajempiinkin kokonaisuuksiin.